LOCATIE SYMPOSIUM

16e symposium “WOLF VERSUS HOND”  5 oktober 2024.

De Niervaert , Molenvliet 7  4791 GB Klundert, Noord Brabant

Misschien spijtig, maar honden zijn NIET toegestaan. Dit geldt niet voor hulp of assistentiehonden.

Het symposium begint om 9.30 uur en de verwachte eindtijd is ongeveer 17.00 uur.

Voor ons zou het fijn zijn als u rond 9.00 uur aanwezig zou kunnen zijn zodat we, na het inchecken, op tijd kunnen beginnen. Het is de meeste jaren druk en dat geeft voor de vrijwilligers een hoop druk, dus als u een beetje op tijd zou willen is dat fijn.

De naam van het symposium doet vermoeden dat het symposium een vast thema heeft, dat is echter niet het geval. Uit de onderwerpen van de sprekers (klik op sprekers) kunt u opmaken dat de dag in het teken staat van de hond in de breedste zin. Gedrag en voeding zijn de onderwerpen.

Zoals in onze doelstelling is vastgelegd is EDUCATIE en INFORMATIE over reeds bestaande en recente ontwikkelingen over gedrag van de hond het doel van het symposium.

In ons 25 jarig bestaan is nog nooit winst gemaakt. Stichting Canidae heeft dus geen winstoogmerk, waardoor het mogelijk is al vele jaren de zeer bescheiden deelnemersbijdrage rond 75 Euro te houden.  Met deze visie is het mogelijk om voor iedere portemonnee aan het symposium deel te nemen. Neem contact met ons op als u dat niet lukt.

De sprekers zijn over het algemeen wetenschappers en meteen praktijkmensen, zodat u van beide kanten informatie krijgt.

Beste “hondenmensen” het symposium is een lezing en geen discussie tussen sprekers en deelnemers. De praktijk heeft geleerd dat per spreker minimaal 5 vragen worden gesteld en beantwoord met als gevolg dat we om 19 uur nog in de zaal zitten en dat is niet de opzet. Zo heeft ieder voordeel ook zijn nadeel. U kunt de sprekers in de pauzes, tijdens de lunch en na afloop “lastig vallen” met uw vragen, zij zullen u graag te woord staan.