AANMELDEN en BETALEN

Ga naar www.wolfversushond.nl

Aanmelding via mail: info@wolfversushond.nl

Kijk eerst even onderaan deze pagina bij VOORWAARDEN BIJ DEELNEMING.  

De kosten van het symposium bedragen 75 Euro inclusief  lunch met koffie/thee en een samenvatting. (dit laatste zo mogelijk)

U KUNT DE DEELNEMERSBIJDRAGE OVERMAKEN OP REKENINGNUMMER  NL25ASNB0707287464 ten name van J. Piederiet ten gunste van Stichting Canidae.  BIC: ASNBNL21

We vragen u het bedrag over te maken onder de naam waarmee u bent aangemeld. Aanmelding en betaling dient VOOR 1 oktober binnen te zijn. Voor ons is het fijn als u gelijk met de aanmelding de betaling kunt overmaken. We hoeven dan slechts één bevestiging te sturen en dat bespaart ons veel werk. Als het u niet lukt dit te combineren bent u natuurlijk vrij de deelnemersbijdrage vóór 1 oktober te voldoen. Na ontvangst van uw aanmelding/betaling krijgt u binnen 4 dagen een bevestiging. Bedenk dat uw aanmelding pas definitief is na ontvangst van de deelnemersbijdrage.

Ook dit jaar is het boek “WOLF VERSUS HOND” van Jacques Piederiet voor iedere deelnemer opnieuw gratis beschikbaar op DVD. Op verzoek ook op een USB stick a 10 Euro. Het boek telt 615 pagina’s waarin 55 jaar werken met honden en onderzoek naar honden/wolven centraal staan. Het overgrote deel van het boek betreft honden, waarbij huidige opvattingen onder de loep worden genomen (al dan niet terecht). Uit de inhoud blijkt dat Jacques niet de “zelf benoemde hondenexpert” is.

U kunt het boek meenemen aan onze informatietafel.

VOORWAARDEN BIJ DEELNEMING

Stichting Canidae heeft slechts drie voorwaarden:

–Deelname geschiedt op eigen risico. Stichting Canidae is niet aansprakelijk voor derden.

–Restitutie van de deelnemersbijdrage is NIET mogelijk. Alleen als de Nederlandse overheid de dag niet toestaat komt er een alternatieve datum.

–We kennen 2 soorten deelnemingsbewijzen 1: uitgeven door Stichting Canidae en 2: het accreditatieformulier van de Raad van Beheer.  Graag bij aanmelding aangeven wat u wenst

U kunt NA AFLOOP van het symposium  het formulier ondertekend en gestempeld bij onze informatietafel ophalen.  Op dringend verzoek van de Raad van Beheer kan alleen op de dag van het symposium een accreditatieformulier worden afgegeven.

–De aanvraag voor accreditatiepunten is op 15 maart gedaan bij de Raad van Beheer en het is redelijk om aan te nemen dat we ook dit jaar 30 punten krijgen toegezeg in de categorie A, zoals alle voorgaande jaren. Zeker is het pas als we ook dit jaar officieel het bericht krijgen dat de deelnemers weer punten krijgen en dat kan soms 5 tot 6 maanden duren. Geen idee waarom het zo lang moet duren.

Wat betreft de eigenaar van de locatie: honden zijn NIET toegestaan en daar hebben we begrip voor.