AANMELDEN en BETALEN

Aanmelding via mail: info@wolfversushond.nl

Kijk eerst even onderaan deze pagina bij VOORWAARDEN BIJ DEELNEMING.  

De kosten van het symposium bedragen 68 Euro inclusief een uitgebreide vegetarische lunch met koffie/thee en een samenvatting. (dit laatste zo mogelijk)U kunt de deelnemersbijdrage overmaken op rekeningnummerNL25ASNB0707287464 ten name van JJM Piederiet ten gunste van Stichting Canidae.  BIC: ASNBNL21 We vragen u het bedrag over te maken onder de naam waarmee u bent aangemeld. Aanmelding en betaling dient VOOR 4 oktober binnen te zijn. Voor ons is het fijn als u gelijk met de aanmelding de betaling kunt overmaken. We hoeven dan slechts één bevestiging te sturen en dat bespaart ons veel werk. Als het u niet lukt dit te combineren bent u natuurlijk vrij de deelnemersbijdrage vóór 4 oktober te voldoen. Na ontvangst van uw aanmelding/betaling krijgt u binnen 4 dagen een bevestiging. Bedenk dat uw aanmelding pas definitief is na ontvangst van de deelnemersbijdrage.

Ook dit jaar is het boek “WOLF VERSUS HOND” van Jacques Piederiet voor iedere deelnemer opnieuw gratis beschikbaar op DVD. Het boek telt 600 pagina’s waarin 55 jaar werken met honden en onderzoek naar honden/wolven centraal staan. Het overgrote deel van het boek betreft honden, waarbij huidige opvattingen onder de loep worden genomen (al of niet terecht). Uit de inhoud blijkt dat Jacques niet de “zelf benoemde hondenexpert” is.

U kunt het boek meenemen aan onze informatietafel.

VOORWAARDEN BIJ DEELNEMING

Stichting Canidae heeft slechts drie voorwaarden:

–Deelname geschiedt op eigen risico. Stichting Canidae is niet aansprakelijk voor derden.

–Restitutie van de deelnemersbijdrage is NIET mogelijk. Alleen als de Nederlandse overheid de dag niet toestaat komt er een alternatieve datum.

–Indien u een bewijs van deelname wenst in moet u dat bij uw aanmelding/betaling aangeven. Wij zorgen dan voor een formulier van deelname met gegevens over locatie, sprekers enzovoorts. U kunt na AFLOOP van het symposium  het formulier ondertekend en gestempeld bij onze informatietafel ophalen.

Wat betreft de eigenaar van de locatie (De Wetering in Loon op Zand): Honden zijn NIET toegestaan en daar hebben we begrip voor.