LOCATIE SYMPOSIUM

12e symposium “WOLF VERSUS HOND” op 9 oktober 2021

“ZIDEWINDE”

JULIANALAAN 1

5161 BA SPRANG-CAPELLE (BIJ WAALWIJK)

Misschien spijtig, maar honden zijn NIET toegestaan.
Dit geldt niet voor hulp of assistentiehonden.

Het symposium begint om 9.30 uur en de verwachte eindtijd is ongeveer 17.00 uur.
Voor ons zou het fijn zijn als u rond 9 uur aanwezig zou kunnen zijn zodat we, na het inchecken, op tijd kunnen beginnen.
Het is ieder jaar een uitverkocht huis en dat geeft voor alle vrijwilligers een hoop drukte om alles in goede banen te leiden. Dus als het u lukt een beetje op tijd te zijn, bij voorbaat dank.

De naam van het symposium doet vermoeden dat het symposium een vast thema heeft, dat is echter niet het geval. Uit de onderwerpen van de sprekers (klik op sprekers) kunt u opmaken dat de dag in het teken staat van de hond in de breedste zin. Gedrag en voeding zijn de belangrijkste onderwerpen.

Zoals in onze doelstelling is vastgelegd is EDUCATIE en INFORMATIE over reeds bestaande en recente ontwikkelingen over gedrag ons doel.
In ons 22 jarig bestaan is nog nooit winst gemaakt. Stichting Canidae heeft dus geen winstoogmerk, waardoor het mogelijk is al vele jaren de zeer bescheiden deelnemersbijdrage rond 60 Euro te houden. Deelnemers die eerder hebben deelgenomen betalen slechts 48 Euro na ontvangst van de uitnodiging. Met deze visie is het mogelijk om voor iedere portemonnee aan het symposium deel te nemen.

De sprekers zijn over het algemeen wetenschappers en meteen praktijkmensen, zodat u van beide kanten informatie krijgt.
Beste “hondenmensen”, het symposium is een lezing en geen discussie tussen sprekers en deelnemers. De praktijk heeft geleerd dat per spreker minimaal 5 vragen worden gesteld en beantwoord met als gevolg dat we om 19 uur nog in de zaal zitten en dat is niet de opzet. Zo heeft ieder voordeel ook zijn nadeel.