AANMELDEN en BETALEN

Aanmelding via mail: info@wolfversushond.nl of info@canislatrans.nl
Kijk eerst even hieronder bij VOORWAARDEN BIJ DEELNEMING.

De kosten van het symposium bedragen 63 Euro inclusief een uitgebreide vegetarische lunch met koffie/thee en een samenvatting.
Dit jaar is het boek “WOLF VERSUS HOND” van Jacques Piederiet voor iedere deelnemer opnieuw gratis beschikbaar op DVD. (op stick 5 Euro). Het boek telt 500 pagina’s waarin 50 jaar ervaring met honden en onderzoek naar wolven centraal staan. Het overgrote deel van het boek betreft honden, waarbij huidige opvattingen kritisch onder de loep genomen worden (al of niet terecht).

U kunt de deelnemersbijdrage overmaken op rekeningnummer NL25ASNB0707287464 ten name van JJM Piederiet ten gunste van Stichting Canidae. BIC: ASNBNL21

We vragen u het bedrag over te maken onder de naam waarmee u bent aangemeld. Aanmelding en betaling dient VOOR 5 oktober 2021 binnen te zijn. Voor ons is het fijn als u gelijk met de aanmelding de betaling kunt overmaken. We hoeven dan slechts een bevestiging te sturen en dat bespaart ons veel werk. Als het u niet lukt dit te combineren bent u natuurlijk vrij de deelnemersbijdrage vóór 9 oktober 2021 te voldoen. Na ontvangst van uw aanmelding/betaling krijgt u binnen 4 dagen een bevestiging. Bedenk dat uw aanmelding pas definitief is na ontvangst van de deelnemersbijdrage.

VOORWAARDEN BIJ DEELNEMING
Stichting Canidae heeft slechts twee voorwaarden (dit jaar even drie):
–Deelname geschiedt op eigen risico. Stichting Canidae is niet aansprakelijk voor derden.
–Restitutie van de deelnemersbijdrage is NIET mogelijk.
–Als de overheid besluit dat het symposium niet veilig kan worden georganiseerd krijgt u de deelnemersbijdrage netjes retour (corona). Wel zullen we, indien nodig, een andere datum in het voorjaar plannen.

BEWIJS VAN DEELNAME:
Iedere organisatie heeft zijn eigen procedure voor het behalen van accreditatiepunten. Bij de Raad van Beheer bijvoorbeeld betreft dat het zogenaamde “presentatieformulier nascholing” dat u kunt downloaden op de site van de Raad van Beheer. U dient het formulier van de betreffende organisatie ZELF IN TE VULLEN en het voor het begin van het symposium bij onze stand af te geven. Na afloop ligt uw formulier netjes gestempeld en ondertekend voor u klaar.

Wat betreft de eigenaar van de locatie (ZIDEWINDE in Sprang-Capelle): Honden zijn NIET toegestaan en daar hebben we begrip voor.